logo

Reparaties

  Uw fiets vakkundig gerepareerd in onze moderne werkplaats.

  Onze fietsenmakers zijn vakmensen, getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets op te merken. Zo voorkomt u dure reparaties. Geef uw fiets regelmatig een onderhoudsbeurt. Zo blijft u langer veilig en comfortabel fietsen. Ook belangrijk in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken.

  Leenfiets

  Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Geen probleem! Bij ons staat een goede leenfiets voor u klaar. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Als wij de fiets komen halen dan kunnen wij ook een leenfiets meenemen, zodat u de fiets zelf weer kunt halen op een afgesproken tijdstip.

  Tips voor onderhoud

  U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij Grootjans kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Wij geven u graag advies.

  Controleer zelf uw fiets

  Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als er iets verbogen is, kunt u het beter vervangen. Door terugbuigen wordt het materiaal meestal iets zwakker. Controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen. Is de bandenspanning in orde, zit er voldoende profiel op de band en zitten er geen slagen in het wiel? Werkt de verlichting nog wel goed? • Zijn de reparatiekosten onder de €60,00?

  Dan brengen wij voor het halen €5,00 en voor het terugbrengen €10,00 in rekening. Wij kunnen ook een leenfiets meenemen als we uw fiets komen ophalen, dan kunt u zelf de fiets weer ophalen. Voor het halen van een fiets buiten Assen, wordt € 1,00 per kilometer extra in rekening gebracht.

  Zijn de reparatiekosten meer dan €60,00?

  Dan halen wij de fiets gratis op en kunnen wij ook een leenfiets voor u meenemen, zodat u uw eigen fiets kunt ophalen op een afgesproken moment!